Gulle gevers

Wie bedanken wij?

Wij hebben wij een geweldige donatie van € 2.000 mogen ontvangen uit het Coöperatiefonds van de Rabobank Zuid-Holland Midden, de lokale Rabobank in het werkgebied van onze stichting, waar wij met onze bankrekening onderdak hebben gevonden. Voor de inrichting van het terrein, zoals een multifunctioneel gebouw voor de ontvangst van bezoekers, de laboratoriumwerkzaamheden van onze imkers en het geven van cursussen en workshops, mochten wij op 31 oktober 2016 een cheque in ontvangst nemen. Hartelijk dank, Rabobank!

De ASN Foundation heeft ons in februari 2017 een prachtige donatie van € 2.500 gegeven. We kennen de ASN Bank natuurlijk als een bank die oog heeft voor een duurzame samenleving en hun foundation heeft het werk en de ambitie van onze stichting omarmd. Hartelijk ook ASN Foundation!

Van de Rotary Lansingerland mochten wij een prachtige cheque van € 958,62 in ontvangst nemen; goed voor de eerste bijenkast van onze stichting op ons nieuwe terrein aan de Schiebroekseweg in Bergschenhoek (gemeente Lansingerland). Geweldig, Rotary Lansingerland!

Ook een stichting heeft een goede boekhouding nodig. Om te zorgen dat de stichting alle tijd kan besteden aan het goede werk, biedt Jortt de stichting het boekhoudprogramma Jortt Compleet gratis aan. We bedanken Hilco de Roo, co-fouder van Jortt!

Wij nodigen iedereen uit, die wil bijdragen aan het werk van onze stichting, om iets te geven. We zijn blij met iedere euro die we ontvangen. Goed om te weten: iedere euro gaat daadwerkelijk naar onze werkzaamheden ten behoeve van bijen en wilgen. Onze bestuurders ontvangen géén beloning voor hun werkzaamheden!

Ons bankrekeningnummer bij de Rabobank is: NL88 RABO 0311 5714 92. Dank u wel!

dsc02497 dsc02493LFF_9168

De eerste twee foto’s zijn gemaakt tijdens de uitreiking van de cheque door het Coöperatiefonds van de Rabobank Zuid-Holland Midden. Op de rechterfoto staan (v.l.n.r.): Peter Schallenberg (één van de aan onze stichting verbonden imkers), Joop Oudebeek (penningmeester), Hans Verschoor (voorzitter) en directievoorzitter Marco Hofland van de Rabobank Zuid-Holland Midden. De derde foto is op 22 maart 2017 gemaakt in het gemeentehuis van Lansingerland in Bergschenhoek, ter gelegenheid van de overhandiging van de cheque door de Rotary Lansingerland. Op deze foto staan (v.l.n.r.) Joop Oudebeek, de penningmeester van onze stichting en Petra den Boer en Jelle Jukema, bestuursleden van de Rotary Lansingerland.